Pages

Attention!!

To readers who comes to this blog. I'm sorry for any links that are no longer available. I'm going to reconstruct this blog. Stay tuned for updates! Thanks. See ya!

August 29, 2010

Bubur Lambuk Drive-Thru

semalam (28/9) aku jalan-jalan bersama adik perempuan aku di pekan Port Dickson..setibanya di Jalan Pantai Batu 4, aku tersangkut dalam jem.. ingatkan jem sebab bazar batu 4, rupanya ada Majlis Pengagihan Bubur Lambuk bersama Selebriti...

Jalan memang jem teruk sikitlah! tapi berbaloi...di sana siap de wat rakaman lagi..polis2 semua ada nak jaga jalan..time tu Didie Alias yang jadi pengacara majlis.. antara artis yang aku sempat nampak adalah Azli senario, xpdc, handyblack, ntah..aku xsure artis band mne.. lepas tu artis2 baru yang aku xtaw name..dan geng2 melodi ada jugak..Aku nie bukannyer kenal sangat pun artis-artis nie..sebab tak ambil port sangat sal dorang..huhu..

Dorang memang akan stop kan kereta yang lalu kat situ untuk bagi bubur lambuk dari Permaisuri Hotel Port Dickson.. Bape ribu bekas xsure pula.. Tapi yang aku tahu, dalam mase sejam jer dah abes.. Style juga dorang bagi bubur kat tengah2 jalan...senang..xyah kuar keta..hehe!

yang aku BERSYUKUR... aku adalah kereta last yang dapat bubur lambuk sbb dah abes..kesian gak kereta2 lain yang sangkut jem lama2 tapi xde hasil..hehe..

artis mane yang beri aku bubur lambuk.....tgokla gmbar nie ha...sempat lagi adik aku snap picha kan.. dia pun sempoi leh tggu lagi..SALUTE!! haha!

CUBA TEKA NI SIAPA?? hehe!

10 comments:

srijuju95 said...

haha . bestnye .

iRfan Johan said...

arsheed DEF GAB C

Syafiq Kadiran said...

perghhh...bubur free....kalo kat KL lu slalu la dapat makan...kat semban ni susah giler...

penaberkala said...

stylo gak artis wat kebajikan bulan pose ni, baguih2
aih, xtry lg bubur lambuk sejak pose nih
terliur la plak

Ery Farieha said...

nak!
hehehehe

nasri said...

srijuju95:
mmg best pn..hee!

irfan:
bukan2..teka lg..haha!

Syafiq Kadiran:
yker sban susah?? xkn kt masjid2 xde bg kot?

penaberkala:
tu la..style la jugak artis wat amal..hehe! apa lg..cari la mne2 bubur free d tmpt berdekatan..=)

ery farieha:
nak.... da abes da pn...huuu~

hentakbelipat said...

belum dapat nak rase pun bubo labmbok puase nih

Wahidah said...

bubur lambuk...besh gilerr

Yann Mazian said...

kat kuching pun salu gak ada bubur lambuk free... :D

Mr. Moque said...

Aseed Def Geb C kan..kan..kan..
tahun ni x g amik lg bubur lambuk kat kg baru..huhu..