Attention!!

Kepada semua pembaca blog www.nasrinasir.com , saya ingin memaklumkan bahawa laman blog www.nasrinasir.com tidak dapat diakses lagi kerana syarikat web hosting 'JiwaHost' telah pun bankrupt. Kini saya tidak dapat menggunakan domain serta blog saya tersebut..

May 2, 2010

New Absorber - Greber

smalam aku baru je beli absorber GREBER-SEMI ADJUSTABLE (gas type)... absorber nie aku dapat tau pn dari org kedai tu..mule2 beli, mmg xyakin sbb xpnah dgr..

TAPI, awal tahun hari tu dh beli absorber nama nie utk ganti absorber belakang..


bler pasang je, mmg xmenghampakan.. xkeras, xlembut..sed
erhana.. SESUAI UNTUK PERFOMANCE & COMFORTABLE.. ambil corner tajam memang best..xmembuang! ape2 pn.. trbaek!!!


KELEBIHAN:
1. Sesuai untuk keselesaan & prestasi

2. Boleh adjust tinggi dan rendah!

3. Match dengan normal or sport spring

tu dia...koyak plastik ma...haha!

adjustable terbaekk!!!

5 comments:

Anonymous said...

salam? hg beli harga baper

nasri said...

berapa harga xsure la..xbpe igt...dalam 400 rasenyer...erm..nnt nk cek resit blek..cuma, untuk pakai kt depan xbpe seswai utk rim 15".. dia xleh bg lowered sgt..seswai utk rim2 besar.. dan agak keras sedikit..

Anonymous said...

salam... mungkin topik lama dah nie.. tapi nak share.. Saya pakai wira se depan belakang masuk greber nie.. memang masyuk la.. harga depan 350.. belakang 200..

Anonymous said...

Salam Bro..
Leh tanya kat mana beli greber ni yer coz byk kedai tak de jual. Tanya lagi sumer model kete ader ker??

thanks

nasri said...

beli di Brothers Gombak.. Brothers lain mahal sikit.. xtaw knape dsana murah.. xpasti utk model lain, tp kebanyakan proton dan perodua boleh..