Pages

Attention!!

To readers who comes to this blog. I'm sorry for any links that are no longer available. I'm going to reconstruct this blog. Stay tuned for updates! Thanks. See ya!

September 26, 2010

Sony Vaio E-Series



baru-baru nie adik pompuan aku minta cari kan laptop untuk dia.... dia slalu pesan....." nak yang paling cantik bang... nak warne merah or pink.... xpower pn xpe... janji CANTIK...!!!.."

lumrah perempuan....nak laptop yang cantik...hehe! kalau aku lak, nak yg power dan cantik! Aku tersangat obses dengan graphic dan processor yang power! Perfect for programming n gaming... =)

so, bberapa hari yg lepas aku pun mula usha2 laptop di Low Yatt.. Target aku nak cari laptop yg paling cantik...huu~ so, misi aku senang je lah... jalan-jalan mencari laptop yg paling menyerlah.... di satu sudut, tiba2 mata ku memancar pada satu laptop yang benar2 menyerlah... di kedai sony centre.... dan akhirnya... Laptop Vaio E-series menjadi pilihan.....

sampai ke tingkat 4 aku pusing2 Low Yatt... mmg dah xde laptop yg cantik selain Vaio mengikut spesifikasi adik ku itu... huhu!

balek2 trus bukak kotak...cuba segala application from Sony yang ada dalam lappy....sound die sedap! kuat jugak! tp malas betol..sony xbagi cd driver ngan windows.. die suruh wat recovery disc sendri.. nak kena g beli dvd-r lak...ceiitt... apa2 pun....berbaloi dengan harganya! =)

P/s: komen ku untuk laptop sony vaio VPC-EA25FG/P....... laptop yang cantik... spec yg bagus juga! harga sedikit mahal...(bagiku) dan yang bagusnya... dapat window 7 (64bit) ori, office ori dan 2 tahun warranty... terbaek lah sony... 

Spesifikasi:

Model : Vaio VPC-EA25FG
Processor: Intel Core i3 350M (2.26 Ghz)
RAM: 4GB DDR SDRAM - 1033Mhz
Harddisk: 320 Gb SATA 5400 rpm
Graphics: ATI Radeon HD 5145

HArga:
RM 2, 999. 00

9 comments:

^akulife^ said...

laptop itu sangat kawaii...hehe
aku yg paling penting kalu bli laptop kena tanya part harga dulu...takut lari bajet..huhu

p/s: berapa ka harga cik laptop tersebut?..hehe

nasri said...

hehehe...laptop nie x mahal sgt... 3k....=)

nur said...

wah.. memang cantik.. sesuai utk bdk2 pompuan.. nak beli laptop.. ada ke yg murah dan cantik.. hehe demand

ALL IN ONE

@juera said...

chumel nya laptop tu..
sesuai utk gegirl..=)
harga pn leh tahan..

Nazrin Nasir said...

nas, aku nak gak!! suh abah bli tuk aku stu.. hahahaXD

Notami said...

salam..waa..very pinky!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

untung adek ada abng cm ko

fathiah said...

sumpah cantek lappy ni :) ske pink :)

Ili Shaheera said...

Aduh sungguh pink.. mata saya pedas xD