Pages

Attention!!

To readers who comes to this blog. I'm sorry for any links that are no longer available. I'm going to reconstruct this blog. Stay tuned for updates! Thanks. See ya!

December 8, 2010

'Loading' Blog Berat Beri Masalah


setelah sebulan menyepi dari dunia blogging, kini aku kembali! yeaah! aku da abis final year dan aku banyak masa terluang kerana aku telah mula menjalani kehidupan sebagai 'pengutip anggur'...hehehe!

berkenaan topik aku nie....loading blog kita yang berat telah memberi banyak kesannya pada traffic blog...dan antara kesannya yang aku sendiri alami...

  • semakin sedikit pelawat yang menyinggah blog kita sebab dorg pun malas nk menunggu loading blog kita yang berat especially buat pelawat2 yang guna internet berkelajuan rendah
  • bila semakin sedikit org yang dtg melawat, makin sedikitlah komen2 yang kita dapat....^_^

dan satu lagi masalah adalah.....aku pun malas nk bukak blog aku sebb berat! hahaha! diharapkan layout yang baru untuk SUKESUKI akan buatkn aku lebih rajin untuk post entry2 baru...

p/s: layout aku nie belum sepenuhnya siap...malas betul nk edit2...spe nk tlong buatkn?? hehehe..

6 comments:

iRfan Johan said...

ak boleh tlg buat kan..hehe. yup, btol la dlu ak nk bkak page ko lmbat gle loading..skang jap je. sjak2 pkai line laju nie....haha~! page ak berat x???? :)

atOn said...

wawawah..layout baru lagi nmpk nye en. nas?? (^^_) haha..
a'ah..ringan la blog ko ni..[poyo x?]
weh! blog ak berat x?? :D

nasri said...

iRfan Johan:
hahaha..blogger berjaya kena mudahkan pelawat2 dia kn..huhuhu! page ko okay jer...

atOn:
hehe..sje wat yg baru..lama nyer berat sgt.. ahaha.. perli ke 2.. :P
ahaha..cm tiru org atas jerr.. jwapan persoalan anda... xberat pn.. huhuhu!

AiDa AzRyN said...

lawo header.. 0_0

Wahidah said...

tp skrang page ne dh ok..senang je nak bukak

nasri said...

AiDa AzRyN:
lawa? hehe..maseh....men hentam je wat.. =)

Wahidah:
really? maseh2..tp rse cam ade kkurangan je kt page nie...hehe..