Pages

Attention!!

To readers who comes to this blog. I'm sorry for any links that are no longer available. I'm going to reconstruct this blog. Stay tuned for updates! Thanks. See ya!

January 7, 2011

Santa Cruz Guitar

 

yeay!! at last, my wish-list for this year was accomplished.. huhu! padahal gitar nie wish-list thun lepas..hahaha! dengan gitar baru nie semangat lah sikit nak practice main lagu-lagu baru.. 

gitar lama bukannya tak boleh pakai.. cuma lebih baik kalau aku simpan sebagai koleksi antik peribadi! hahaha! gitar baru ni jenama Santa Cruz.. kalau korang biasa main gitar, mesti korang tahu kan jenama nie.. 

aku tak beli gitar elektrik sebab aku nie jenis yang tak suka main lead..bukannyer ape, sebab tak teror.. haha! aku lebih pada rhythm jer.. gitar nie best bagi aku sebab gitar nie hampir menyamai gitar acoustic yamaha F310.. lagi pun gitar nie murah sket..so, jimatla duit! apa-ape pun, terbaiklah! ^_*

p/s: ingat nak record lagu masuk dalam youtube! tapi takut tiba-tiba popular la pulak! kang susah! hahahah!

5 comments:

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, jeles tgk orang yang pandai maen gitar.. huhu..



http://mysuarablog.blogspot.com/2011/01/pilihan-gadis-malaysia-cerah-atau-gelap.html

Dang Intan Duka said...

wah..nice gitar..
xreti maen..tp sk tgk org petik gitar..:)

peace

I AM LEGEND said...

woww wei try akustik lerr..sungai lui..haa

•·.·´¯`·.·eZ·.·´¯`·.·•™ said...

wahhh, ko ngn santana..depan sket ja nas

Yellow LEOpard said...

aku baru try belajar men gitar..susa jugak ah..heh